Karla Mücadele Gece Gündüz Demeden Devam Ediyor

Arhavi belediyesi ekipleri ilçemizde görülen yoğun kar yağışı ile birlikte kar temizleme çalışmalarına yoğunlaştı. İki gün süren ve bölgede bir hayli etkili olan kar yağışının sona ermesi ile birlikte buzlanmanın da başlaması, özellikle ilçe merkezinde hayatı olumsuz etkiledi ve eğitime de üç gün ara verildi.

Arhavi belediyesine bağlı ekipler yürüttüğü kar temizleme çalışmaları ile karın meydana getirdiği olumsuz etkileri gidermeye devam ediyor. Ekipler ilçe merkezi ve mahallelerde kapanan yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.  Arhavi Belediyesi gündüz yapılan  kar temizleme çalışmalarının yanı sıra gece saatlerinde de kar ve buz temizleme çalışmaları yürüterek, yolları araç ve yaya ulaşımına uygun hale getiriyor.