İlköğretim Haftası İlçemizde Törenle Kutlandı

İlköğretim Haftası gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle kutlanıyor. İlçemiz Atatürk Anıtı önünde protokol mensupları ve öğrencilerin katılımıyla program düzenlendi.

Törene Garnizon Komutanı M. Fatih Keskin, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş’ün yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Program öğrenciler tarafından okunan şiirlerle son buldu.