İlçemizdeki 13 Eğitim Kurumuna Dezenfekte Ürünleri Desteği

Pandemi dönemi ile birlikte seyreltilmiş olarak başlayan Eğitim ve öğretim döneminde, okullarımızın dezenfekte ürünleri ihtiyacına destek olmak amacıyla temin edilen dezenfekte araç ve malzemeleri Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından okullarımıza ulaştırıldı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından okullarımızın dezenfekte ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla temin edilen araç ve malzemelerinin teslimi tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde yapılan dağıtımın devamı olarak  Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Arhavi Halk Eğitim Merkezi’ne yapılan yardımlarla birlikte ilçemizdeki 13 eğitim kurumuna dezenfekte araç ve malzemeleri desteği yapılmış oldu.

Muammer Çiçekoğlu Eğitim Vakfı tarafından bağışlanan şarjlı dezenfekte makinesi, ULV cihazı, maske, tulum ve granül ilaç ve bunlara ek olarak ateş ölçerler Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından okul yetkililerine tanıtılarak teslim edildi.