Hatinoğlu Kasap ve Cağ Döner Salonu’nun Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de hizmete giren işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Hazır gıda sektöründe hizmet verecek olan “Hatinoğlu Kasap ve Cağ Döner Salonu” adlı işyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi, Zıraat Bankası karşısında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık işletme sahiplerini girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.