Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda Masal Anlatma Şenliği Düzenlendi

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu tarafından geleneksel hale getirilen Okullar arası Masal Anlatma Şenliği okul konferans salonunda gerçekleştirildi.  Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu,  Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, Milli Eğitim İlçe Müdürü Mustafa Arslanoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

İlkokul öğrencileri tarafından hazırlanan programda birbirinden sevimli masal kahramanları canlandırıldı. Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde öğrenciler birçok masal kahramanlarını canlandırdılar. İlçedeki tüm ilkokul öğrencilerinin katıldığı programa ilgi hayli yoğundu. Programda ayrıca öğrenciler tarafından şiir, şarkı, skeç ve halkoyunları gösterileri de sergilendi. Öğrencilere yapmış olduğu gösterilerin ardından ilçe protokolü tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Program çekinilen fotoğrafların ardından son buldu.