CHP Artvin İl Başkanlığından Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin il teşkilatı başkan ve üyeleri, Arhavi belediyesini ziyaret ederek Arhavi belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldiler.

Arhavi belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ve il teşkilatı yönetimi ile partililer yer alırken, Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı ve ilçe teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Konuklarını başkanlık makamında ağırlayan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette belediye çalışmaları ve projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Arhavi Belediyesinde gerçekleşen ziyaretin ardından heyet, Cumhuriyet Meydanında bulunan Arhavi Çay Satış Reyonu’na geçerek burada hediyelik çay alımında bulundular.