Beste Şeşenoğlu Sağlıklı Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nin Açılışı Yapıldı

Beste Şeşenoğlu Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi Hopa ilçesinde açıldı. İşletmenin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

M.Kuledibi Mahallesi Turgay Ciner Caddesi Hopa İş Merkezi Kat:2 No:97’de hizmet verecek  işyerinin açılışına Arhavi  Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir,  çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, işletme sahibi Beste Şeşenoğlu’nu girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin Arhavi ve Hopa ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahibi Beste Şeşenoğlu, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.