Başkan Vasfi Kurdoğlu’dan Öğrencilerimize Kırtasiye Desteği

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçemizde faaliyet gösteren okullara ziyaretlerde bulundu. Başkan Kurdoğlu, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ürünleri hediye etti.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerini sıklaştıran başkan Kurdoğlu, ilçemiz Atatürk ilkokulu, MNG İlkokulu ve Cumhuriyet ilkokuluna ziyarette bulunarak okul yöneticileri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Kurdoğlu ziyaretlerinde Arhavi Belediyesi tarafından hazırlanan çeşitli kırtasiye ürünlerini içeren paketleri öğrencilerle buluşturdu. 2019 -20120 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimiz için bir kez daha hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar dileyen Başkan Kurdoğlu,  imkanlar nispetinde yardımların okullarımız ve öğrencilerimiz için devam edeceğini belirtti.