Başkan Kurdoğlu’nun Okul Ziyaretleri Ve Kırtasiye Desteği Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun okul ziyaretleri ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği devam ediyor.  Kurdoğlu ilçemiz Hacılar İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, idareci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerini sıklaştıran başkan Kurdoğlu, bu kez de ilçemiz Hacılar İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Burada Okul Müdür yardımcısı Ömer Gümüşgöz ve öğretmenlerle bir ayaya gelen başkan Kurdoğlu okul hakkında bilgiler aldı.

Başkan Kurdoğlu ziyaretinde Arhavi Belediyesi tarafından ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla başlatılan proje kapsamında, çeşitli kırtasiye ürünlerini içeren paketleri ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturdu.

Ayrıca kırtasiye ürünlerini içeren paketler, ilçemiz Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu,  Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Nuri Özaltın 75. Yıl İlköğretim Okuluna da Arhavi Belediyesi tarafından ulaştırıldı.