Başkan Kurdoğlu’ndan Jandarma Komutanlığına Ziyaret

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Jandarma Haftası münasebeti İle İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Kurdoğlu’nu İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz ağırladı.

Ülkemizde emniyet ve asayişin tesisi için oldukça güç ve önemli bir vazifeyi ifa eden Jandarma Teşkilatımızın 181’inci kuruluş yıldönümünde, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçe jandarma komutanlığını ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı’nın da yer aldığı ziyarette başkan Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz’a pasta ikramında bulunarak Jandarma teşkilatımızın 181’inci kuruluş yıldönümü tebrik etti.

Konuklarını makamında ağırlayan ilçe jandarma komutanı engin yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kurdoğlu ve beraberindekiler daha sonra komutanlıkta görev yapan asker ve personelin jandarma haftasını kutladılar.