Başkan Kurdoğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na Ziyaret!

Belediye Başkanımız Sayın Vasfi Kurdoğlu ve birlikte olduğu heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’yla Malta Köşkü’nde görüştü.

Görüşmede Artvinimizin, İstanbulumuzun ve İlçemizin geleceğe yönelik çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapılırken sosyal ve ekonomik çözümler ile ilgili geniş sohbetler de bulunuldu.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Belediye Başkanımız Vasfi Kurdoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, İl Başkanımız ve Artvin Belediye Başkanlarımız ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Çok kısa sürede çok büyük işler başaran Sayın Ekrem İmamoğlu ile ilçemiz hakkında konuştuk. Arhavi Belediyesi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz geleceğe dönük çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptık” dedi.