Başkan Kurdoğlu Bayram Öncesi Belediye Personeliyle Bir Araya Geldi

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, idrak edilecek olan Kurban Bayramı öncesinde belediye bünyesinde görev yapan memur ve işçilerle bir araya geldi. Başkan Kurdoğlu belediye personeli ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Başkan Kurdoğlu’nun belediye personelleriyle buluşmasında Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık ve Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan da hazır bulundu.

İlk olarak belediye başkanlık makamında belediye personelini kabul eden Başkan Kurdoğlu, bayramın tüm çalışanlar ve aileleri için hayırlı olmasını temenni ederek, bayram öncesinde tüm personelin maaş ve ikramiyelerinin ödendiğini ifade etti.

Başkan Kurdoğlu daha sonra Zabıta personeli ve kademe ünitesinde görev yapan personelle bir araya geldi. Kurdoğlu burada da tüm çalışanların kurban bayramlarını şimdiden tebrik ettiğini belirtti.