Arhavispor Kendi Sahasında Galip Gelerek Liderliğe Oturdu

Bölgesel Amatör Lig 3. gurupta mücadele eden temsilcimiz Arhavispor, hafta sonu kendi sahasında Hoçvanspor ile karşılaştı. Sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılan temsilcimiz ligde liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmayı Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da izledi.

Pazar günü ilçe stadında oynanan önemli maçta sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan temsilcimiz Arhavispor, rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmayı 1-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Arhavispor, bu skorla ligde topladığı 22 puanla, aynı puana sahip Kars 36 Spor’u averajla geride bırakarak uzun süredir kovaladığı liderliği elde etti.

Öte yandan karşılaşmanın devre arasında Arhavispor’a destek olmak amacıyla forma çekilişi gerçekleştirildi. Çekilişi Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan ve Arhavispor Kulüp Başkanı Yücel Satıral gerçekleştirirken 5 talihli taraftar formalarını Başkan Kurdoğlu’nun elinden aldılar.

Temsilcimiz Arhavispor, ligin 13. Haftasında deplasmanda Salarhaspor ile ilk yarının son müsabakasına çıkacak.