Arhavi Belediyesi’nden Vatandaşlara El Dezenfektanı

Arhavi belediyesi korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında tüm halkımıza ulaştırılmak üzere el dezenfektanı hazırlattı. Özel olarak yaptırılan dezenfektanlar halkımıza dağıtılmaya başlandı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları ile Arhavi Belediyesi adına özel olarak el dezenfektanı yaptırıldı.100cc el dezenfektanı içeren şişeler Arhavi Belediyesi ekiplerince, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda ilçemizdeki tüm halkımıza ulaştırılmak üzere dağıtılmaya başlandı. Kapı kapı dolaşılmak suretiyle vatandaşlarımıza ulaştırılan el temizleme ürünleri, gerek kapı önlerine bırakılarak ve gerekse birebir teslim edilmek suretiyle halkımızın kullanımına sunuluyor.

El dezenfektanlarını alan vatandaşlarımız duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu ince davranışlarından dolayı belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’na teşekkürlerini iletiyor.