15 Temmuz Münasebetiyle Şehitler Kabirlerinde Ziyaret Edildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebeti ile ilçemiz Arhavi’de bulunan şehit kabirleri ziyaret edildi. Vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz dualarla anıldı.

Ziyaretlerde İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı,  İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Serkan Ergin, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu ve şehit yakınları yer aldı.

Protokol üyeleri ve diğer katılımcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde aziz şehitlerimize minnet ve şükranlarını edilen dualarla ifade ettiler.