11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliğinin 3. Etabı Gerçekleştirildi

İlçe Kaymakamlığı, ilçe milli eğitim müdürlüğü, gençlik ve spor ilçe müdürlüğü ile birlikte organize edilen ve Arhavi belediyesinin sponsorluğunu yaptığı 11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği Arhavi Şehir Stadı’nda gerçekleştirildi.

Bu yıl 3. Etabı yapılan ve 2008 doğumlu ortaokul 6. Sınıf küçükler kız ve erkek öğrencilere yönelik gerçekleştirilen herkes için futbol şenliğine, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Tanju Özkara, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Özellikle çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen Herkes İçin Futbol Şenliği’nin Arhavi’deki mimarı olan Emekli beden eğitimi öğretmeni Fikret Kadıoğlu şenlik hakkında yaptığı konuşmada “ amacımız; çocuklarımızı öncelikle mutlu etmek, eğlendirmektir. Onları hiçbir baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını sağlamak ve kendi yeteneklerini sergilemelerinde yardımcı olmaktır” dedi.

Şenliğin yapılmasında ve devam edilmesine katkıda bulunan Arhavi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür edildi. Akabinde şenliğe katılan öğrencilere katılım belgesi takdim edildi. Şenlikte başlama vuruşu ile birlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, etkinlik sonunda öğrencilere katılım belgesi protokol üyeleri tarafından takdim edildi.