Yeşil Mola Turizm İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de turizm sektöründe hizmet verecek olan yeni bir işyeri hizmete girdi. Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, ‘Yeşil Mola Turizm’ adlı seyahat acentasının açılışını gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi, Nurettin Çarmıklı Caddesi üzerinde hizmete giren işletmenin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’in yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Gedik, Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Ataselim açılış öncesi yaptığı konuşmada, işyerinin ilçemize ve işletme sahipleri Tanju Ataselim ve Metin Ataselim’e hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunularak bol kazançlar diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar tarafından iş yeri gezildi.