Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’e Ziyaretler Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim başkanlık makamında kamu görevlilerini, okul yöneticilerini, ilçe esnafını ve vatandaşları ağırlamayı sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ataselim gün içerisinde; Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel ile beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut ve parti yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Gedik’i, AÇÜ Sanat Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Ölmez’i, Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi müdürü Arif Uzuner ve okul yönetimini, Hacılar İlk/Ortaokulu müdürü Hasan Gölcükçü ve okul yönetimini, Mehmet Nazif Günal İlkokulu Harun Yüce ve okul yönetimini, Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Osman Erten ve okul yönetimini,  Arhavi otogar esnafını, iş insanı Kenan Özyazıcı’yı ve vatandaşları ağırladı.