Yeni İçme Suyu Havzası Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemizin içme suyu sorununu kalıcı olarak çözmek amacıyla başlatılan yeni içme suyu havzası çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Belediye Başkan Vekili Yunus Emre Büyükoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hatinoğlu çalışmaların yapıldığı bölgede incelemelerde bulundular.

Su alma havzasındaki tersip bentleri, su alma yapıları ve maslak inşaatı çalışmaları devam ederken, Çarkı Deresi’ndeki ilk etap tersip bendi su alma yapısı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Proje kapsamında 4 adet yapılması planlanan maslakların ikincisinin inşaat çalışmaları ise hızla sürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Yunus Emre Büyükoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hatinoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler alarak iççilerle öğle yemeğinde bir araya geldiler.