Vali Turan Ergün Arhavi’de Ziyaretlerde Bulundu

Artvin Valisi Turan Ergün Arhavi’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Ergün, ilçe Kaymakamlığı, Arhavi Belediyesi, Arhavi Adliyesi, DSİ bölge Müdürlüğü Ofisi ve şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Artvin Valisi Turan Ergün’ün Arhavi ziyaret programı İlçe Kaymakamlığı ile başladı. Kaymakamlık makamında ilçe Kaymakamı Burak Çimşir’den brifing alan Vali Ergün daha sonra Arhavi Belediyesini ziyaret etti. Burada Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’den ilçede yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında brifing aldı.

Daha sonrası sırasıyla Arhavi Kütüphanesi, Arhavi Adliyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Arhavi Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı ziyaret edildi. Vali Turan Ergün şehir merkezinde ilçe esnafını da gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Ergün, Devlet Su İşleri Arhavi ofisini de ziyaret ederek DSİ bölge müdüründen Arhavi’de yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Ardından Vali Turan Ergün ve protokol üyeleri tarafından DSİ’nin ilçemizde yaptığı çalışmalar yerinde incelendi.

Vali Ergün’ün Arhavi’deki son ziyareti ise şehit ailelerine oldu. Emiroğlu ve Altanlar ailesini ziyaret eden Vali Ergün şehit yakınlarına Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Bir Önceki Haber İçme Suyu Havzasında Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Connect With Us

Kısaca Arhavi!
Arhavi; Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Artvin iline bağlı bir ilçe.
Şehir Alanı
0 km²
Toplam Nüfus (2023)
19876
Eğitim Oranı

Musazade Mahallesi Şehit Atğm. Mehmet Altanlar Caddesi No: 1/1

Arhavi /Artvin

Daire: Pzt – Cum: 8:00 – 17:00

Zabıta – İtfaiye : 7/24

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulaması

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek talep ve şikayetlerinizi iletebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

app-store