Kavak Köprüsü Çıkışları Genişletilerek, Kapisre Deresine Açılan Kanallar Yükseltilecek

Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, DSİ Bölge Müdürü Sinan Yıldız ve beraberindekiler ile birlikte Kapisre Deresi güzergahında yapılacak çalışmalarla ilgili bir dizi inceleme ve istişarelerde bulundu.

DSİ Bölge müdürlüğümüz tarafından Kapisre deresi boyunda taşkın koruma tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmalara ek olarak, Arhavi Belediyesi bölgede yol genişletme ve köprü çıkışlarının genişletilmesi için çalışmalar yürütüyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Kapisre Köprüsü çıkışında yapılan genişletme çalışmalarının devamı olarak, bu kez de Kavak Köprüsü çıkışlarının genişletilmesi için çalışma yapılacak.

Başkan Ataselim konu ile ilgili olarak DSİ Bölge Müdürü Sinan Yılmaz ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu.

Bunun yanında yine Kapisre deresine açılan kanalların yükseltilmesi için yapılacak çalışmalar kapsamında bölgede incelemeler ve istişarelerde bulunuldu.