Kahramanmaraş MHP Milletvekili Zuhal Karakoç Dora İlçemiz Arhavi’ye Ziyarette Bulundu

Kahramanmaraş MHP Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, ilçemiz Arhavi’yi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Turgay Ataselim ile belediye başkanlık makamında bir araya geldi.

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hatinoğlu, Belediye Meclis Üyesi Recai Özdemir ve geçmiş dönem belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da yer aldı.

Kızları Ahen Dora’nın Arhavi Festivali bünyesinde düzenlenen Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’na katılması nedeni ile ilçemiz Arhavi’de bulunan Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, ilçemizde bulunmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’nın Arhavi’de düzenlenmesinden dolayı Başkan Ataselim’i tebrik ederek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Turgay Ataselim, Milletvekili Zuhal Karakoç Dora ve ailesine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, günün anısına kendilerine Arhavi Evi maketi takdim etti.