Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla Arhavi Belediyesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Artvin eski Milletvekili Sayın İsrafil Kışla Arhavi Belediyesi’ni ziyaret ederek belediye başkanımız Turgay Ataselim ile bir araya geldi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemize gelen Sayın İsrafil Kışla, Arhavi Belediyesi ziyaretinde belediye başkanımız Turgay Ataselim tarafından belediye başkanlık makamında ağırlandı. Ziyarette belediye başkan yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut ve MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu da hazır bulundu.

Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, her daim ilçemizin yanında olan hizmetleriyle destek veren Sayın İsrafil Kışla’ya ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederek, ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu.

Bir Önceki Haber 19 Ekim Muhtarlar Günü Tören ve Etkinliklerle Kutlandı
Kısaca Arhavi!
Arhavi; Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Artvin iline bağlı bir ilçe.
Şehir Alanı
0 km²
Toplam Nüfus (2023)
19876
Eğitim Oranı

Musazade Mahallesi Şehit Atğm. Mehmet Altanlar Caddesi No: 1/1

Arhavi /Artvin

Daire: Pzt – Cum: 8:00 – 17:00

Zabıta – İtfaiye : 7/24

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulaması

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek talep ve şikayetlerinizi iletebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.