Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Seçim sonuçlarının ardından belediye başkanı olarak seçilen Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkanlık makamında devam eden tebrikler önemli kişilerin ziyaretleri ile devam ediyor. Ziyarete CHP İlçe Teşkilatı, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim, Arhavi Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Mustafa Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Çakar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kocaman, Belediye – İş Sendikası Yöneticisi Yaşar Kaspar, Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral ile yöneticiler ve Akbank Arhavi Şubesi Müdürü Muhammet Katip geldi.

Tebrikleri tek tek kabul eden Başkan Kurdoğlu, gelen konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelen konuklar ise, belediye başkanlığı görevinin tekrar hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Ziyaret, çekinilen fotoğraflarla son buldu.