Başkan Kurdoğlu’ndan Polis Merkezi Amirliği’ne Ziyaret

Ülkemizde huzur ve güvenin sağlanması adına fedakârca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümü gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanıyor. Pandemi nedeni ile kutlama törenlerinin yapılmadığı anma gününde, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Arhavi Polis Merkezi Amirliği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Kurdoğlu ziyaretinde, Türk Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş yıldönümü nedeni ile Emniyet Komiseri Ahmet Kayaöz ile bir araya gelerek, ilçemizde görev yapan polis teşkilatı mensuplarımızın gününü kutladı.

Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun “Tüm Polis Teşkilatımızın Polis Haftası Kutlu Olsun” yazılı pasta ikramında bulunurken, ziyaret günün anısına çekinilen fotoğraflarla son buldu.