Başkan Ataselim’e Tebrik ve Doğum Günü Ziyaretleri

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’e belediye başkanlığına seçilmesinin ardından vatandaşlar tarafından yapılan kutlama ziyaretleri devam ederken, doğum günü olması nedeni ile de tebrikler iletiliyor.

Kendisini kutlamak ve iyi dileklerini iletmek üzere Belediye başkanlık makamına gelen vatandaşları, kamu görevlilerini ve siyasi parti temsilcilerini ağırlayan Başkan Ataselim, misafirleriyle tek tek görüşerek ziyaretleri ve iyi dikleri için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Turgay Ataselim gün içerisinde; Yeniden Refah partisi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Belediye-İş Sendikası, Arhavi Çay-Kur Müdürlüğü, Şoförler odası Başkanlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerini ağırladı.

Diğer yandan ailesi ve belediye personeli tarafından yapılan progeamla doğum günü kutlanan Başkan Ataselim, kendisi için hazırlatılan pastayı keserek, nazik düşünceleri için ailesine, belediye personeline ve belediye kademe ünitesinde görevli fen işleri personeline teşekkür etti.