‘Karma Beauty Room’ İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, ‘Karma Beauty Room’ adıyla hizmet verecek olan güzellik salonunun açılışı gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi Musa Ulutaş Caddesi üzerinde hizmete giren işletmenin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’in yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, CHP Arhavi İlçe Başkanı Sezer Çakmak, belediye meclis üyeleri, çevre esnafı ve vatandaşların katılımı oldu.

Başkan Ataselim açılış öncesi yaptığı konuşmada, işyerinin ilçemize ve işletme sahipleri İrem Türk ve Ebru Güney’e hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunularak bol kazançlar diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar tarafından iş yeri gezildi. Mağaza sahipleri İrem Türk ve Ebru Güney, açılış törenine teşrifleri için tüm katılımcılara teşekkür ettiler.