Başkan Ataselim 23 Nisan Etkinlikleri Kapsamında Atatürk Ortaokulu Öğrencilerini Ağırladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, ilçemiz Atatürk Ortaokulu eğitmenleri ve öğrencileri Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Atatürk Ortaokulu Müdürü Şuayip Koparmal, Türkçe öğretmeni Zerrin Yanteri, Müzik Öğretmeni Özlem Demirkır Duymuş ile birlikte, öğrenciler Rovan Aksoy, Anıl Başar, Belinay Demircioğlu ve Asya Şeker yer aldı.

Öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Turgay Ataselim, etkinlikler kapsamında 6. sınıf öğrencisi Rovan Aksoy’a başkanlık makamını devretti. Temsili olarak başkanlık makamını devralan Rovan Aksoy, makama gelen arkadaşlarının dilek ve taleplerini dinledi, talimatlarda bulundu.

Ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti öğrencilerle paylaşan Başkan Ataselim, kendisini ziyarete gelen öğrenciler nezdinde tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.