MNG İlkokulu 23 Nisan Kortej Yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arhavi’de coşkuyla kutlanmaya başladı. Kutlama etkinlikleri kapsamında Arhavi MNG ilkokulu öğrencileri renkli balonlarla şehir turu gerçekleştirdi.

Okul bahçesinden başlayan kortej yürüyüşü, İnönü bulvarı üzerinden yeni camiye kadar sürdü ve tekrar MNG ilkokuluna dönüldü. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler ellerindeki uçan balonları aynı anda bırakarak görsel bir şölen oluşturdu. Hep birlikte tulum eşliğinde horonlar oynandı.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Bayır, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, kamu görevlileri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.