Arhavi’de Yoğun Yağışlar Nedeniyle Tedbirler Arttırıldı, Vali Ünsal İlçede İncelemelerde Bulundu

Artvin Valisi Cengiz Ünsal Arhavi’de devam eden yoğun yağışlar nedeniyle ilçemize gelerek Kapisre Deresi güzergahında ve ilçe merkezinde incelemelerde bulundu. Tedbir amacıyla kriz masası oluşturuldu.

Riskli bölgelerde incelemelerde bulunan Vali Cengiz Ünsal ‘a İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Artvin İl Jandarma Komutanı Mehmet Çelik ile AFAD ve DSİ yetkilileri eşlik etti.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal ve beraberindeki heyet Kapisre Deresi boyunda risk teşkil eden alanlarda incelemelerde bulunarak gerekli tedbirlerin alınması hususunda uyarılarda bulundular.

İlçe kaymakamlığında Vali Cengiz Ünsal başkanlığında oluşturulan kriz masası ile olası riskle karşısında alınacak önlemler ele alındı.

Arhavi Belediyesi ekipleri gerekli personel ve araçlarla teyakkuzda bulunurken, gerekli görülen alanlara müdahale ederek olası riskler karşısında önlem almaktadır.

Vatandaşlarımızın taşkınlar karşısında tedbirli olmaları, risk bölgelerine yaklaşmamaları ve gerekli görülmedikçe köy yollarını kullanmamaları gerekmektedir.