Arhavi Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Arhavi Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı, Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim ve tüm meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Meclis toplantı salonunda yapılan oturum, Belediye Başkanı Turgay Ataselim’in başkanlığında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Başkan Ataselim yeni dönemin ilçemize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini dileyerek, meclis çatısı altında Arhavi’mizin yararına olan çalışmalara hep birlikte imza atacaklarına inandığını vurguladı. Başkan Ataselim, göreve seçilen tüm meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Gündemin onaylanmasının ardından, toplantı gündemdeki maddelerin görüşülmesi ve oylanması ile devam etti.

Belediye meclisinin ilk toplantısı; meclis başkan vekilliği, katip üyelikleri, encümen üyelikleri, komisyonların ve birlik üyeliklerinin belirlenmesi, mali raporların görüşülmesi ve meclis toplantı gün ve saati ile tatil ayının belirlenmesiyle son buldu.