Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü Arhavi’de Törenle Kutlandı

Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıldönümü tören ve etkinliklerle kutlanıyor. İlçemiz Arhavi’de Atatürk Anıtı önünde ilçe protokolü ve emniyet mensuplarının katılımıyla tören gerçekleştirildi.

Törende Garnizon Komutanı Furkan Selman, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Bayır, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, emniyet teşkilatı mensupları, belediye mecli üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Atatürk anıtına ilçe emniyet müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün Anlam ve önemini içeren konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur gerçekleştirdi. Tören sonunda tebrikler kabul edildi.