Arhavi Pazarında Tartı Aletlerinin Doğruluğu Kontrol Ediliyor

Arhavi Pazar yerini kullanan vatandaşlarımız için, tartı kontrol noktası kurularak alınan ürünlerin doğruluğu kontrol ediliyor. Arhavi Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan çalışma vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Pazar yerinden alınan ürünlerin gramaj olarak doğrulu vatandaşlarımız tarafından zaman zaman endişe konusu olabiliyor. Bu durumun önüne geçmek için belediye ekiplerince yapılan tartı ve ölçü aletlerinin kontrolünün yanında, bu kez de alınan ürünlerin doğruluğunu kontrol etmek adına çalışma başlatıldı.

Arhavi Belediyesi zabıta müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile pazar yerine konulan tartı aleti sayesinde vatandaşlarımız satın aldıkları ürünlerin doğruluğunu ölçebiliyor.

Denetim ve caydırıcılık noktasında yararlı bir çalışma olduğunu vurgulayan ilçe halkı çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor.