Arhavi’de 19 Mayıs Kutlamaları TSM Konser Programıyla Devam Etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına ilçemizde düzenlenen konser programıyla devam edildi. Arhavi Türk Sanat Müziği topluluğunun hazırladığı konser programında bayram coşkusu yaşandı.

Arhavi Bayraktar Kültür Merkezinde düzenlenen geceye İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Furkan Selman, Belediye Başkanı Turgay Ataselim, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımı oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri, Arhavi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından verildi. Şef Oğuz Cebeci yönetiminde birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. Gecede beraber ve solo icra edilen eserler ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bir kez daha coşkuyla kutlanmış oldu.

Gece sonunda protokol üyeleri tarafından programın hazırlanmasında emeği geçenlere çiçek takdiminde edildi. Konser programı toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.