30 Ağustos Zafer Bayramımız 101. Yılında Coşkuyla Kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramımız Arhavi’de törenlerle kutlanıyor. Atatürk anıtı önünde yapılan program ilçe protokolü ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Büyük zaferin 101. yıldönümünde ilçemiz Atatürk anıtını önünde yapılan törene, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Haktan Dağlar, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçe protokol mensupları ve halkımızın katılımı oldu.

Tören, Atatürk anıtı önünde, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumlarının yapılması ile başladı. Ardından Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi ve hemen ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı’mız okundu.

Garnizon Komutanı Haktan Dağlar tarafından günün anlam ve önemini içeren konuşmanın yapılmasının ardından Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören sona erdi.

Daha sonra kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Burak Çimşir tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bu akşam saat 18.30’da Atatürk anıtı önünden başlayacak olan Fener Alayı Yürüyüşü ile devam edecek.