50. Festivalin Final Gecesi Muhteşem Konserlere Sahne Oldu

50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, 4. gece programı birbirinden değerli sanatçıların verdiği konser programları ve halk oyunları gösterileriyle tamamlandı. Başkan Ataselim, adına yakışır bir festivali geride bırakırken önümüzdeki yıl yapılacak festivalin tarihini de açıkladı.

Arhavi Festivalinin 4. Gece programında Arhavi Gösteri Merkezi her akşam olduğu gibi yine doldu taştı. Belediye Başkanımız Turgay Ataselim yaptığı konuşmada festivalin hazırlanmasında katkı sağlayan devlet büyüklerimiz, kamu kurumlarımız, değerli iş adamlarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade etti. Başkan Ataselim 51. Festivalin tarihini de 20-24 Ağustos 2025 olarak açıklarken önümüzdeki yıldan itibaren konser alanından protokol bölümünü kaldıracağını ve alanın tamamen izleyicilere ayıracağını söyledi.

Arhavi belediyesi halk dansları ekibinin folklor gösterileriyle başlayan gece programı, plaket ve ödül törenleri ile devam etti.

50. festivalin son gecesinin ilk performansı için sahne alan yöremizin değerli sanatçısı Resul Dindar seslendirdiği şarkılarla izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Duayyen sanatçımız Cengiz Kurtoğlu da festivalin son gecesinde sahneye çıkıp hemşerilerini selamladı.

Festivalin ve gecenin son sanatçısı ise Sefo idi. Ünlü sanatçı sahne performansı ve seslendirdiği şarkılarıyla büyük ilgi gördü.

50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali gece yapılan havai fişek gösterileri ile son buldu.

Bir Önceki Haber Arhavi Festivali Halı Saha Futbol Turnuvası Final Maçıyla Tamamlandı

Connect With Us

Kısaca Arhavi!
Arhavi; Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Artvin iline bağlı bir ilçe.
Şehir Alanı
0 km²
Toplam Nüfus (2023)
19876
Eğitim Oranı

Musazade Mahallesi Şehit Atğm. Mehmet Altanlar Caddesi No: 1/1

Arhavi /Artvin

Daire: Pzt – Cum: 8:00 – 17:00

Zabıta – İtfaiye : 7/24

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulaması

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek talep ve şikayetlerinizi iletebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

app-store