15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Dolayısıyla Arhavi’de Anma Programı Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, “Milletin Zaferi” temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri yapılırken, ilçemiz Arhavi’de de ilçe protokolü ve vatandaşlarımızın katılımıyla anma programı düzenlendi.

Arhavi Gösteri Merkezinde düzenlenen programa Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Zafer Akkavak, Belediye Başkanı Turgay Ataselim ve ilçe protokolünün yanı sıra, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlarımızın katılımı oldu.

Vatandaşlarımızın ellerinde Türk bayraklarıyla katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız, kahraman askerlerimiz ve polislerimiz, tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz dualarla anıldı.

Sahnede kurulan ekrandan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı protokol mensupları ve vatandaşlarımız tarafından takip edildi.