1.Arhavi Kitap Günleri Başladı

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Arhavi Kitap Günleri etkinliği Arhavi Gösteri Merkezi’nde düzenlenen açılış programıyla başladı. Etkinliğin açılışını Belediye Başkanımız Turgay Ataselim ve ilçe protokolü yaptı.

Arhavi Kaymakamlığı, Arhavi Belediyesi, Arhavi Milli Eğitim Müdürlüğü ve Koru Yayın Grubu iş birliği ile hayata geçirilen Arhavi Kitap Günleri etkinliğinin açılış gününde İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanı Turgay Ataselim ve ilçe protokolünün yanı sıra ilçemiz okullarından öğrencilerin katılımı oldu.

İlçe protokolü ve öğrenciler stantları gezerek kitapları incelediler ve yazarlardan bilgiler aldılar.

1.Arhavi Kitap Günleri 27-30 Mayıs tarihleri arasında Arhavi Gösteri Merkezinde halkımızın ziyaretine açık olacak.