“Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu”

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak başlatılan program kapsamında ilçemiz Arhavi’de de etkinlik düzenlenerek, bilgilendirmelerde bulunuldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla ilçemizde yapılan etkinliğe İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Taner Çiğdem, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, kamu kurumlarının daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen etkinlikte yaya geçidindeki bir şerit dikkat çekmek amacıyla kırmızı renge boyandı. Daha sonra protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından trafikteki araç sürücülerine bilgilendirici broşürler dağıtıldı.