Musazade Mahallesi Camii Açılışı Gerçekleştirildi

İlçemizde halkımızın hizmetine sunulan Musazade Mahallesi Camisinin açılışı il ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa vatandaşlarımızın katılımı da yoğun oldu.

Açılış programına;  Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla, İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Şahin Erkan, İl Müftüsü Hasan Güneş, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, İl Genel Meclis Üyesi Adem Pişmişoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, Yüksekokul Müdürü Fikret Sözbilir, ilçe halkı ve mahalle sakinleri katıldı.

İl Müftüsü Hasan Güneş’in günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmanın ardından dualar eşliğinde Musazade Mahallesi Camisinin açılışı gerçekleştirilerek halkımızın hizmetine sunulmuş oldu.