Kilit Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

Arhavi Belediyesi şehir merkezi ve caddelerde kilit taşı yenileme ve yeni kilit taşı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Kurdoğlu çalışma yapılan bölgelerde incelemelerde bulundu.

İlçe merkezindeki cadde ve sokaklarda başlatılan kilit taşı yenileme çalışmaları ilçemiz Ahmet Efendi Caddesi ve Kenan Evren Caddesi kesişme noktasında, Gökkuşağı mevkiinde devam ediyor.

Diğer yandan yeni güzergahlarda da alt yapı ve yeni kilit taşı çalışmaları Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda hayata geçiriliyor. Bu kapsamda ilçemiz Musazade Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi ve Arhavili İsmail Caddesi’ni birbirine bağlayan ara sokaklarda yeni kilit taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu söz konusu bölgede incelemelerde bulunurken, altyapı çalışmalarına başlanan bölgenin kısa sürede kilit taşı çalışması yapılarak tamamlanması planlanıyor.