Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halkoyunları Ekibinden Büyük Başarı

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Yarışması Sinop’ta yapıldı. Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halkoyunları ekibinin de katıldığı yarışmada ekibimiz Türkiye 1.si olmayı başardı. Eğitmenliğini Ersin Altın’ın yaptığı Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halkoyunları ekibi yoğun çalışma ve antrenman sonucunda, yarışmadan başarılı bir sonuç elde ederek ilçemizi gururlandırdı.

Yarışma bitiminde 1.lik ödülünü alan ekip, başarılarını doyasıya kutladılar. Alınan bu başarı için Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Türkiye çapında adından söz ettiren Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi halkoyunları ekibinin Sinop’ta göstermiş oldukları performanstan ötürü ekip eğitmenini, görevlilerini ve gençleri tebrik ettiğini dile getirdi.