Ercüment Şahin Çervatoğlu’ndan Arhavi Belediyesine Ziyaret

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Arhavi Belediyesini ziyaret ederek Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Ercüment Şahin Çervatoğlu ve beraberindeki İBB Ulaşım Daire Başkanı  Utku Cihan, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barış Yıldırım, İSBAK AŞ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Alabaş, İSFALT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş, BİMTAŞ AŞ Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyun’u başkanlık makamında ağılarken, ziyarette Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar da hazır bulundu.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, başkan Kurdoğlu ilçede yapılan çalışmalar hakkında da konuklarına bilgilendirmelerde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve beraberindekiler, sel felaketinden sonra zarar gören bölgelerin bir kısmında yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.