“ENA Fitness” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de spor ve sağlıklı yaşam alanında hizmeti verecek olan ENA Fitness adlı aşletmenin açılışı yapıldı. Açılışı Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi, Yüce Sokak, Emiroğlu Konutları B Blok da hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına İlçe Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, siyasi parti temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu işletme sahipleri Ergün Eksilmez, Nabi Genç ve Abdüssamed Önder’i girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri açılışa teşrif eden bütün konuklarına teşekkürlerini ifade etti.