Divanev Mobilya Mağazasının Açılışı Yapıldı

İlçemizde yeni bir işletme daha hizmete girdi. Mobilya sektöründe hizmet verecek olan Divanev Mobilya Mağazasının açılışına il ve ilçe protokolünün katılımı oldu.

Musazade Mahallesi, Şehit Asteğmen Mehmet Altanlar Caddesi, Örnek Sitesi karşısında hizmet verecek olan işyerinin açılışına; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla, İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol AtabeMusazade Mahallesi, Şehit Asteğmen Mehmet Altanlar Caddesi, Örnek Sitesi karşısında hizmet verecek olan işyerinin açılışına;  Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla, İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Şahin Erkan, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, İl Genel Meclis Üyesi Adem Pişmişoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve protokol mensupları işletme sahibi Remzi Gedik’i girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti.