Çaykur Rizespor Arhavi Futbol Okulu Sporcuları Junior Cup Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvasına Katılıyor

Çaykur Rizespor Arhavi Futbol Okulu sporcuları Antalya’da düzenlenecek olan Geleceğin Yıldızları Junior Cup turnuvasına katılmak üzere yolcu edildi.

Antalya’nın Kemer ilçesinde 19-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 9. Junior Cup Geleceğin Yıldızları futbol turnuvası için hazırlıklarını tamamlayan Çaykur Rizespor Arhavi Futbol Okulu sporcuları, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından uğurlandı.

Turnuva kampına katılmak üzere yola çıkan takıma hayırlı yolculuklar dileyen Başkan Kurdoğlu, genç sporcularımıza her fırsatta destek olduklarını ve yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Kurdoğlu, yeteneklerini gösterme fırsatı bulacakları turnuvada genç sporcularımıza başarılar diledi.