Boğaziçi Mahallesinde Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

İlçemiz Boğaziçi Mahallesi’nde Arhavi Belediyesi tarafından yürütülen alt yapı ve kilit taşı onarım çalışmaları devam ediyor. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu çalışma yapılan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Sel felaketinin ardından Boğaziçi Mahallesinde büyük tahribata uğrayan alt yapının onarımı, Arhavi Belediyesi fen işleri ekiplerince yürütülen çalışmalarla devam ediyor. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda alt yapıda oluşan eksiklikler giderilirken, kilit taşı onarımı ve çevre düzenleme çalışmalarıyla söz konusu bölgelerdeki olumsuzluklar gideriliyor.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu bölgede incelemelerde bulunurken, eksikliklerin öncelik sırasına göre yürütüldüğünü ifade ederek, alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla bölgenin yeni görünümüne kavuşturulacağını ifade etti.