Başkan Kurdoğlu’ndan Yeni Doğan Bebekler İçin Anı Defteri

Arhavi Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu anlamlı bir uygulamayı hayata geçirdi. İlçemizde yeni doğan bebekler için “Anı Defteri” hediyesiyle aileler ziyaret ediliyor.

Yeni doğan bebekler için anı defteri uygulamasıyla ilk olarak Yılmaz ve Toraman aileleri ziyaret edildi. Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu ziyaretlerinde bebekler ve aileleri için özel olarak hazırlanan anı defterlerini,  evlerinde ziyaret ettiği Sümeyye – Ali Yılmaz ve Yoncanur – Ali Rıza Toraman çiftlerine takdim ederek bebekleriyle birlikte sağlıklı uzun bir ömür temennisinde bulundu.

Çiftler, bu anlamlı çalışma ve ince düşünceleri için Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’na teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.