Asfalt Kaplama ve Yama Çalışmaları Başlatıldı

Arhavi  Belediyesi ve Çoruh Edaş firmasıyla koordineli olarak ilçemizde şehir içi elektrik şebekesinin yer altına alınmasından sonra meydana gelen kanalların kapatılması için asfalt yama çalışmaları başlatıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları ile başlatılan çalışmalar  kapsamında özellikle Musazade Mahallesi Şehit Asteğmen Mehmet Altanlar caddesi üzerinde elektrik şebekelerinin yer altına alınması çalışmaları sonrasında oluşan kanallar asfalt dökülmek suretiyle kapatılıyor.

Çalışmaları yerinde takip eden başkan Kurdoğlu, söz konusu bölgelerin araç ve yaya güvenliği bakımından uygun hale getirileceğini, bunun yanında gerekli görülen diğer bölgelerde de çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.