12 Mart Arhavi’nin Kurtuluşu nedeni ile Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Arhavi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü, ilçemizde gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle coşku içerisinde kutlanıyor. Kutlama programı Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreniyle başladı.

Atatürk Anıtı önünde yapılan törende; İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Garnizon Komutanı M. Fatih Keskin, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner, Deva Partisi İlçe Başkanı Mustafa Genç, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, İl Genel Meclis Üyesi Adem Pişmişoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar yer aldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, covid-19 testinin pozitif çıkması nedeni ile törene katılamadı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sırasıyla Arhavi Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Arhavi belediyesi ve siyasi partiler ve Atatürkçü Düşünce Derneğinin çelenklerinin Atatürk anıtına sunma töreni gerçekleştirildi. Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen tören, Arhavi Belediyesi’ne ait hizmet araçlarının şehir içi kortej geçişi ile sona erdi.